Tisdag

Andra veckan på praktiken och de går bara bra! Har fått mer kontakt med barnen nu, jag och Lina hinner vara med varandra, vi går ut ungefär samtidigt, vi får gå efter vårat vanliga schema och de känns väldigt skönt =)
Har varit hos mamma idag, åkte med henne in till stan..

Har nästan städa klart nu, ska bara torka golvet tog en liten paus nu..
ska snart gå och duscha.. Jonas är och greja på i den nya lägenheten vi va där igår och målade listerna och nu ska de bara väggarna målas och tapetseras sen är de bara att flytta in.. Vi har köpt nya saker till den nya lägenheten kommer att skit fint där =D finare än vad vi har nu..

Vi va i Malå nu i helgen som var. Vi kom fram sent på kvällen stannade av hos farmor och Kjell och fikade sen kollade vi på massa kort på mig sen högstadiet och innebandy cupen vi vann =)
hann åka i backen med Emilia och Rebecca medan Jonas va ute och körde skoter med pappa..
Emilia är helt galen i backen, hon tog med mig och Rebecca in i skogen och där fanns de flera hopp efter varandra, Emilia bara åkte medan jag höll på att ramla hon bara skrattade åt oss. Sen när vi skulle göra eld så tog de ett tag innan vi fick igång den, Emilia blev så less på att vi aldrig fick igång den för att de blåste så hon satte sig brevid Rebecca och sa nu ska jag berätta hur du ska göra, du ska lägga tändstickan under veden..
Rebecca gjorde de och då fick vi igång elden.. Emilia är bara 6år gammal och vet hur man ska få igång en eld, helt galet. vi åkte i den stora backen med henne och då såg hon en kulle och då sa hon till oss, kolla nu blir de nedför och hon flinade och bara åkte iväg.. Sötungen min!
Vi hann vara till Norsjö en sväng på fest också, men de va inte så värt så vi for hem till Malå igen.. Hade riktigt kul i Malå..
Vi ska även dit på SKOTERVM =) då blir de drag kan jag lova ;)
Dags att fortsätta med de jag höll på med...



Måndag

Första dagen på praktiken, de gick bra idag. Fick mig en liten tjej iaf hur söt som helst, fast man förstår nästan inte vad dom säger.. Den va en tjej som skulle läsa en bok för mig men jag förstod inte något, så jag bara höll med henne. haha. Sen när vi va ute en stund så va de en unge som kastade snö på mig, typiskt..de va inte bara engång heller..
jag slutade klockan ett idag, rätt skönt. For hem till mamma och åkte med henne till stan.. Min underbara syster och hennes kille va där och väntade på oss =)
Sen for jag hem, jag och Jonas for och kollade på tapeter till den nya lägenheten, kommer att bli så fint så där =D
Vi hade väldigt kul på Färg och Tapet, vi skrattade och hade oss haha.  hittade mig en soffa som jag ville ha därifrån, men den gick på några tusen.. =O

Imorgon blir de praktik igen.. Då ska jag få mitt schema, dom har tänkt att jag ska börja sju på morgonen =O vette fan hur jag kommer att orka de.. kommer att vara sjukt less efter 4veckor på dagis med 1-2åringar.. haha.

Nu ska jag försöka få tag i Johanna..


Han är underbar <3333

Tisdag

Andra dagen på lovet, har varit på stan idag med Mayer... Vi sprang runt på nästan alla affärer som fanns.
Jag vet hur många gånger vi va in på Gina Tricot och H&M, men tillslut så hittade vi de vi skulle ha!
Jag köpte mig en tröja på Kappahl, måste ju passa på då de är rea =) Mayer köpte en skjorta där, den va jätte snygg. Sen va vi in på Kicks och direkt jag hittade en parfym som luktade gått så köpte hon den. Sen skyllde hon på mig, typiskt!
vi prövade massor med kläder, vart lite jobbigt efter tag att hålla på att byta om hela tiden.. Blir kanske stan imorgon också om inte något kommer i vägen.  hade jätte trevligt idag på stan idag =)
Jonas kom och hämtade oss, eller Mayer tvingade han att skjutsa henne till sin bror, he va då inte många meter vi fick skjutsa henne.. han bor vid BSTN och hon skulle verkligen ha skjuts så de va ju bara att köra henne dit :P

Nu sitter jag och väntar på att Robin ska komma hit, Jag ska klippa han =)
Jonas har just farit ut med sin pappa, vette fan vad dom skulle göra!
Joel har varit hit en sväng idag också..


Imorgon kanske vi ska ut och äta på O´learys om de finns pengar till de.

Jag har även lite plugg att göra, men de kan jag göra senare, känner bara för att ta de lugnt under lovet, bara umgås med dom bästa =) Får väl se om de blir övik någon dag under lovet, fara och bada på paradisbadet =)

Snart blir de flytt för våran del , vi har fått några som ska ta över den här nu.
skönt kommer de att bli att få komma härifrån..

Nu ska jag se lite tv..


Måndag (LOV)

Äntligen lov, gu va skönt. Få se vad man ska hitta på underlovet, blir iaf stan idag med min bror =) Vi funderar på att fara till Övik och bada också, får väl se vad som händer med de, vi har prata om att fara på Ikea också =)
Jonas hade ju inte tid idag eftersom de är så mycke nu med lägneheterna ska fixa nyckel till den andra längenheten så vi kan börja tapetsera om osv.. kommer att trvias i den nya tror jag =) De va jätte fin..

Ikväll ska jag bara ligga hemma och se film och ta de lugnt, Igår va vi och åt hos Jonas familj.
Jätte god mat och trevligt, sen for vi till garaget och fixa med bilen, jag satt och pumpabromsen hela tiden för att bromslampan hade gått sönder. men de löste sig tillslut.

Dags att göra sig klar nu..


Jonas, du är mitt allt <33


Söndag

Håller på att städa och dona på idag, blev aldrig klar igår eftersom jag och älsk for till Övik en sväng.
Vi hade tänkt fara till Sudnsvall och gå på Ikea, men de blev aldrig så.
Vi for hem till Umeå och for till hans förädlrar en stund, sen for vi till garaget och fixa några saker. På kvällen så såg vi på film och sen kom Johannes förbi en snabbis =)

Kväll är vi njuden på middag hos hans familj =)
Sen vet jag inte vad som händer, vi kanske ska fara och träna, få se om mitt knä pallar de. Har jätte dålig balans nu i knä =/

Nu ska jag se lite på Let´s Dance, sen fortsätta med städningen..