Hemma!

Vi har fått komma hem från sjukhuset nu, Noel mår betydligt bättre nu. skönt de !!  han hade fått en rejäl magsjuka. Tur sjukhus och läkare finns och väldigt bra bemött blev man och lätt att prata med.
Noel höll dock koll på dom sen dom satt in sonden på han, och han blev väldigt glad när dom tog bort den. Han kramade till och med en av sköterskerna :P Han har varit så duktig.

Nova blev överlycklig av att få se lillebror igen, hon sprang fram till han och gav han en stor kram! ;D
Jag berättade för henne varför lillebror fick stanna kvar och hon lät väldigt ledsen i rösten och har varit med lillebror hela kvällen tills han skulle gå i säng. Min lilla prinsessa !! <3

Tack till mina syskon som har hjälpt mig i helgen, älskar er !! <3

Puss :-*

Akuten igen! :(

Sitter på akuten igen, fast denna gång är de Noel! :( ibland funderar jag på om vi ska bosätta oss här. Vi spenderar mycket tid här. :/ oturs familjen kanske vi är :(
Vi vet inte vad Noel har för något, men han skiter väldigt mycket och kissar inget :( kissar han inget så måste vi stanna kvar över natten!
Han sover iaf nu, och jag har väldigt tråkigt nu. Är sjukt sugen på grön pringles!!

Puss :-*


Var håller världen på att ta vägen?!

Sitter i soffan och tittar när Nova å Ricky leker, Noel sover sin eftermiddags vila.
Maggan for just i väg och skulle skjutsa nå folk!

Igår blev de allstar med Bääjb å nå polers, hade kul tills vi skulle hem. Kom några idioter och spöa på Johnny å Jonas så de blev akuten. Förstår inte hur fan man kan slå på oskyldiga människor som inte har gjort något. Blev riktigt jävla förbannad å ringde polisen så jag själv inte skulle slå på killarna utan att polisen fick ta hand om de där. Jonas näsa är åt h-vete och Johnnys face ser inte alls bra ut heller. Kriminella jävlar ska sitta inne på livstid så slipper man denna dynga! Ska helt klart gå vidare med detta och se till att dom åker dit. Skiter i om de är nå "tuffa mc killar" som dom tror att dom är. De dom håller på med är inte acceptabelt!!!


NYA SKOR!! :D <3


Godmorgon Sverige

Vaknade kl 07.00 av att Noel skulle ha välling sen la jag mig i sängen för att de se om han ville somna om men inte de, så de va bara att kliva upp och starta en tvätt och dona på.
Sitter och väntar på att kl ska bli 09 så jag kan gå och handla lite. Novis är hos farmor och farfar, hon ville så gärna dit och leka när hon komme hem igår. Hon har tjata hela resan hem :P Fast idag kommer hon hem får jag hoppas. :P 

Blir att träffa Anna & Ofelia idag också, ska bli riktigt kul att få träffa dom. Har inte varit med Anna på skit länge nu, så nu är de på tiden + att jag vill träffa lilla Ofelia också ;D

Nä om man ska ta å ge lilleman gröt och dammsuga å  ta på sig kläder. :) 

Puss :-*

Hemma från värmen

Kom hem för en stund sen från Turkiet, vi har haft en toppen vecka. Ville verkligen inte fara hem men hade ju inget val.
skönt att vara hemma igen ändå, och mindre snö är de dessutom men kallt ;)

De har gått jätte bra att ha med barnen, bättre än vad vi trodde!
dom har varit snälla och Noel har mest sovit eftersom de har varit så varmt och han har inte orka med så mycket. Nova har knappt sovit och busa på :)

Kommer att lägga in mer bilder direkt vi har lagt in dom på datorn. :D

Puss :-*


Snart så!

Snart bär de av mot flyget , 20.30 går flyget från Umeå - Turkiet!! Ska bli så skönt att få komma till värmen med dom bästa <333
Vi ska ha en toppen vecka och bara rå om varandra. De kanske inte bli så mycket bloggande då, ska försöka uppdatera så mycket jag kan ;)

Puss :-*


NEVER GONNA BE ALONE

Sitter här och chillar och ba ta de lugnt. Har haft ätit middag med grabbarna JL :D  Blev lat idag med att göra middag så de blev kycklingrulle, den är så jäkla god :)

Jag har hunnit med att träna lite idag, men axeln va inte riktigt på hugget så tog de väldigt lugnt :)

Barnen ligger i sängen och sover, eller håller på att somna. Tröttisar.

Imorgon blir de mycket att göra, ska packas inför våran sköna semster som kommer att vara i Turiket i 8 dagar, snacka om SKÖÖÖÖNT!!!

Ska ta och hoppa in i duschen och lägga mig i soffan och se film som jag aldrig såg igår, jag va helt slut i kroppen igår. Kan inte fatta att man är så jäkla trött av sig. :(

Ha en bra kväll.
Puss :-*


Lekstund med sina kompisar från förskolan


Gäääsp

Vaknde 07.00 av att Noel skulle ha välling och byta blöja så de va bara att kliva upp och  göra de. Efter de så la jag mig isängen för jag trodde han ville sova en stund till. Nä då står han och sträcker ut armen genom pinnar i sängen för han ville kliva upp. Så jag tog han till våran säng för en mysstund men nä han hade en energi som hette duga. Han klättarde och flög på oss och Nova säger "mamma jag vill fortsätta sova, ta bort lillebror"  
Jag ta bort han från henne, men då helt plötsligt säger hon " mamma jag vill se barnkanalen" så hon springer i väg och ser barnkanalen. Barn är för go :)
Idag ska jag städa bort så mycket som möjligt och sen så ska jag se om min axel pallar träning idag, har haft uppehåll som läkaren sa. Men har ett enormt sug efter att träna :)

Puss :-*

UNDERBAR DAG

Idag har de varit en bra dag, vi har hunnit med en hel del. :) Så barnen ligger och sover, dom blev väldigt trötta efter denna dag, den har bestått av lek och promenad. Dom har även hunnit bada och duscha. :)

Nästa månad fyller Noel 1år, förstår inte vars tiden tar vägen ?! :/  efter sommaren så börjar han på förskola med syrran och jag ska återgå till jobb. :) Ska bli skönt att få göra något annat men de är ändå skönt att gå hemma ibland :P

Jag har hunnit fixa min utväxt nu ikväll och nu kör jag inpackning, så ska gå och tvätta ur håret nu och sen lägga mig och sen film och invänta på att bästa bääjb ska komma hem.

Ha en bra kväll
Puss :-*



PROMENAD & LEK

P
ro
Prom
 

MINA ÄLSKLINGAR <3



i DON´T CARE, I LOVE IT

Min sista energi försvann efter våran kvällspromenad och sen städningen på de. Men barnen sover iaf och jag funderar på att krypa ner i soffan med lite TE och se en film.

Har även hunnit prata med min underbara farmor, hon är så jäkla rolig när hon blir arg. Jag va tvungen att skratta åt henne. Jag är så glad att kunna ha hemlisar med min farmor, jag kan säga exakt allt till henne utan att någon annan får veta de. Älskar min lilla farmor!!! <3

Imorgon ska jag köpa blondering och fixa min utväxt, sen så ska jag göra listan för de vi behöver med oss till utlandet. Kommer nog bli en lång lista.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan å ba glo på tv.
Ha en bra kväll, puss :-*

 

Så är de ;D


Städa varje dag, de tycker jag är bra.

Håller på att rensa, tvätta och plocka bort lite innan vi åker till Turkiet. Vi åker på Torsdag och är borta i 8dagar. Så lika bra att börja redan nu så behöver man inte stressa i sista minuten :D

Min lillasyster sov över här i natt men nu har hon åkt hem. Lillebror kom också förbi, han va tydligen hemma igen :) Men han åker ikväll igen :(

Har iaf haft en toppen helg med nära å kära.

Puss :-*

Babblarna är bäst när barn är på dåligt humör!


BILDER



Apr. 14, 2013

Då va denna lördag över, vi har inte gjort så speciellt mycket idag. Glidit runt i bilen, varit på firman, godishuset och dronken! :)

Ikväll blev de film och bus med barnen.
Min lillasyster kom hit och ska sova över :) vi såg THE WICKED en värd film att se om man gillar thriller/skräck/rysare.

Nu ska jag ta å sova hade jag tänkt :D
God natt :-*


Då har vi gjort stan!

Jag å barnen for ner på stan och hämta ut passen , sen så ville Nova gå på några affärer och kolla på smycken så då gjorde vi de sen for vi hem och fika lite mellis. :)

När vi va inne på H&M så såg Nova en som hade färga håret orange, Nova säger jätte högt så personen hörde de "mamma titta hon har färga håret orange" och pekar rakt mot h*n :/
Jag svarade "Nova du ska inte peka så där på folk" :)


Nu har vi stöka bort lite och starta tjorven & skrållan som Nova har tjata om sen vi kom hem ;p

Ikväll får vi se vad vi ska hitta på för kul !! :)

Puss :-*


-

Hemkommen från ÖF, har haft jätte kul med dom. Massa skratt och prat som vanligt. å go mat och fika.

Barnen va helt slut när vi kom hem så Noel fick gå i säng direkt, han somnade direkt efter att han fått välling och Novs har just precis lagt sig, hon somnade i tvrummet. så tyckte de va lika bra att hon fick gå i säng.
Undra vad jag ska hitta på nu då när jag har så mycket tid själv, hmmm..

Tack för idag <3

Puss :-*

Öppna förskolan :D


God morgon världen!

Blev en konstig morgon de här. Novis vaknade 05.22 och skulle ha sin napp och sen se Barnkanalen. Självklart började Noel små skrika men somnade om :)
06.47 kommer Novis tillbaka och ska ha en macka och ett glas mjölk. Jonas fick kliva upp och göra de efter som min rygg va helt förstörd imorse!
07.30 va de lika bra att vakna så jag låg och drog mig till 08.00 rätt skönt :)
Nu ska jag göra ordning barnen för att fara på förskolan :)

Puss :-*


Aaaaaaaj

Sitter i bilen och väntar på att Bääjb ska komma så vi kan fara hemåt igen. Vi tog en tripp till Övik för att han skulle köpa en sak. Men de ska alltid vara ett sånt surr också. Haha
Jag vill hem och lägga mig i sängen och de tror jag barnen vill också, istället för att sova i bilen ;) han lär nog komma snart så vi får fara hem :D

Älskar min familj <3

Puss :-*


sjukgymnasten

Då va jag färdig hos sjukgymnasten, axeln hade bara hoppa ur led men åkt tillbaka. Men de gjorde jäklarns ont när han skulle vara och peta där. Men jag bet ihop. Så nu får jag inte lyfta högt, för den kan fara ut led då, Jag skulle knapra ipren fast de hjälper ju aldrig mot något. Så jag överlever nog utan den. :)

Snart ska jag hämta Novis på förskolan, sen så får vi se vad vi ska hitt på :)

Skriver mera sen
Puss :-*


Varför ska allt hända just mig??

I måndags när jag skulle lyfta upp Novis så knakar de till i vänster axel, aja tänkte jag de bruka knaka.
Tisdag så hade jag smått ont och tänkte ja men de går över, inget att bry sig om. Igår kväll när jag skulle ta av mig kläderna så kunde jag knappt ta av mig kläderna för de gjorde nå så jävulst ont. Så jag började känna och klämma på axeln, Jonas fick också känna och klämma och han kände en skillnad.
och själv klart så är de något så om har åkt på sniskan. Så Jonas sa att jag skulle ringa VC idag, så jag gjorde de och fick en tid hos sjukgymnasten kl 11.00. Få se vad dom säger. 



Puss :-*

...


;D


Outfit


LYCKLIG LOTTAD

Dagen har varit super duper. Vi har uppgåtts med Hannis och gjort massa skojigheter.
Sen blev de middag hos oss igen, igår blev de grillat kött och idag blev de grillad hamburgare med Hanna och Johannes. =D

Barnen sover väldigt gott nu efter denna dag. =)
Jag ska också ta och krypa till sängs, ska upp tidigt imorgon eftersom Novis ska på förskolan och jag ska på ett möte.

Puss :-*



STINA KVÄLL!!!


DAGEN MED MASSA SKOJ!


Upp å ner, ner å upp

Idag har vi varit ut med bubblich en sväng. Längtar sjukt mycket till sommaren nu. Värmen och inte lika mycket kläder som behövs för att gå utanför dörren.

Vi va en sväng på barnens hus också.
Där hittade vi en hel del skoj till barnen :D kläder,skor och leksaker och sängkläder :)

Ikväll åt vi grillat till middag, sjukt gott ca de :)
Sen så hade vi myskväll med Novis. :) men Noel vägrar typ somna ikväll, få se om de blir någon sömn i natt ;p

Ska fortsätta se tv nu med min Bääjb sen ska jag ta å lägga mig för att hinna sova något! :)

Puss :-*


Dags att krypa till sängs ;D

Har just lagt mig i sängen, vi har varit ute och kört en stund och skjutsa M, R & J.
Har även hunnit med en mys stund med mina älsklingar :)

Noel sa "pappa" i bilen. Både jag å Jonis tappade typ hakan. Vi blev iaf glada men ville att han skulle säga "mamma" först. De är alltid en tävling om de där ;)

Nu ska jag sova.
God natt, puss :-*


Ojaaa ;)




BILDER


GOOD FEELING

Tränat och duschat och satt på mig myskläderna, nu väntar jag in bääjb som ska komma hem och se movie med mig :)

Träningen gick si å så. Kommer bli roligare när jag kommer till gymmet med Sandrisch :) Jäklar vad de ska pumpas på då, kan lova att de blir ännu mer svett och tårar haha. Sandrisch ska bli min PT då har jag tänk ;)


Gjorde en super god middag idag, hasselbackspotatis,"skinkstuvning" med kvarg och sallad. Barnen fick köttbullar till. Hur gott som helst, nyttig mat är bra grejer ändå ;)

Puss :-*


Bilder


En liten tripp ;)

Jag å lillasyster funderade på vad vi skulle hitta på igår, så vi for först till JLgaraget och hämtade bilbarnstolar och satte oss barnen i bilen och tog en cigg med Micke, Robin , Johannes och Bääjb. Sen for vi vidare och tanka och bestämde oss för att fara till Lycksele, så vi började köra. Vi ringer Frippe och frågar vad han gör, han va bara hemma så då bestämde vi oss för att dra till Malå ;) så vi for dit och hälsade på Frippe (storebror) , pappa och mamma-Elena och lillasyster Emilia!
Höll på att skrämma skiten ur Emilia i deras bil. La mig under en filt i baksätet och sen säger Emilia "vad har du där bak?"
Elena " jag har lärt mig en ny sak, säg hokus pokus sen drar du i filten"
Emilia gör som Elena säger och där kommer jag fram skrikandes och Emilia flög bak och skrek "STINA!!! Vad gör du här?" Hahaha

Hemvägen va mindre rolig, Lillasyster höll på att göra så jag skulle få hjärtattack innan vi skulle vara hemma. Skrämmer skiten ur mig så de slutade med att vi båda låser bildörrarna, sen va de en ren som va helt störd men vi va nog lika störda för vi tutade och gasade för att skrämma bort renen men den började typ "galoppera" ut på vägen och gick framför oss en bra bit haha helt stört ;) vi såg även en massa andra störda saker efter vägen.
Men kul hade vi under våran 44mils bilresa ;D <3

Puss :-*


John blund

Nu har John blund varit förbi en sväng, dags att krypa till sängs.
Har just sett halva Bond filmen med Bääjb men orkade verkligen inte se mera. Har huvudvärk som attans.
Kanske dags att vara mer noga med mina järntabletter, minns inte när jag tog en sist :/ har man mycket att göra å tänka på så är de lätt att glömma.

God natt på je !
Puss :-*


I KNOW YOU WANT ME

Sitter här och är mätt å belåten efter go lunchen. Noel la sig för att sova lunch, Novis lägger pussel och ser på barnkanalen. :)

Igår blev de en väldigt lugn kväll, vi såg Hamilton den va faktiskt rätt bra.
Hade varit ännu bättre om man inte hade en som snarkade i örat på en och försökte höra vad dom sa på filmen haha. Söt bääjb.

Idag får vi se vad dagen har att erbjuda, ska ta ett träningspass idag också hade jag tänkt mig. Blev ett upphåll nu eftersom de va full fart. Hade tänkt följa med Sandra på gymmet någon dag också :) Sen får vi se om de blir ett gymkort ;) RIPP RIPP!! ;D

Ha en bra dag
Puss :-*