Trötter!!

Full fart hela dag, först en massa bus hemma och sen for vi i väg på öf och busa ännu mera. Efter de så for vi och gjorde lite ärenden. Barnen va väldigt trött när vi kom hem. Så dom fick gå i säng direkt.
Jag ska ta å gå i säng också. :) blir tidig morgon imorgon känner jag :/

Puss :-*


Att hålla sig till sanningen och låta andra vara är de bästa!

Nu börja de ta sig, har redan gått ner 3 kilo :D vägde 56 och nu väger jag 53 ;) inte många kilon kvar att få bort ska ner till 50 kilo iaf :) I like it ;)


Asså hur svårt kan de vara att fatta

Vet som inte vad jag ska säga om denna dag, har inte gjort så mycket.

De va egentligen tänkt att jag å syster skulle på stan, men de kommer saker i vägen så vi höll oss hemma.
Hon for hem idag, tråkigt! :(

Har varit å köpt mig ett nytt puder som jag hoppas funkar bättre nu :D

Puss :-*


Galen kväll ;D

Min bästa storasyster är på besök, hon stannar tills på torsdag :D

Ikväll fick Bääjb nå knas och börja bus och hoppa omkring. Pia satt bara och skratta åt oss! Helt galet va kul de va. Fattar inte att de 3 små trollen kunde sova, vi sprang omkring och hoppade mellan möbler och skrattade och for hit och dit ;)

Imorgon blir de stan med Pia och Dahlia , måste köpa nya BH:ar, är så sjukt less på dom jag har plus att ena blir jag röd av :( får hoppas på att jag hittar någon som passar mig ;)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon!

Puss på er! :-*


Helt galet!

Har haft fullt upp idag, så har inte hunnit blogga!

Har busa och mysdag med mina underbara barn idag. Novis fick Noel att skratta så han tippade omkull. Såg så roligt ut, Novis kan verkligen få en att skratta och hon gör ens dag :) mina små älsklingar <3

Imorgon ska jag lämna Novis på förskolan sen ner på stan på banken å fixa lite grejer, sen handla å bästa storasyster kommer och hälsar på ett par dagar med Charlie :) få se vad vi hittar på för kul :)

Nu äre dags att sova!
Godnatt :-*


Godnatt

Har haft en Stina-kväll, duschat, raka benen, fixat ögonbrynen osv!

Så nu säger jag godnatt :-*


<3


Jan. 27, 2013

Igår blev de mys med familjen, for på Max och åt sen på godishuset. :) skönt att ba va hemma också :)

Idag kommer lillasyster hit med sin son och ska leka å surra :) så jag ska vika bort tvätten, diska bort osv innan dom kommer :)

Puss på er! :*


Puss på er ;)


Bra dag idag!

Är klar med sista tvätten och städa bort här hemma, barnen har busa hela dagen så Noel fick gå och lägga sig nu och jag å Nova ser Happy feet 2 :)

Tror jag ska gå och göra mig lördags fin nu :)

Undra om man får sig ett samtal idag av R och P idag, kommer nog garva sönder. Ja dom är ju som dom är. Bästa kommentaren "tältar i kalsonger" haha!

Ha en bra lördag !
Pussen :*

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/704714/images/2013/pic_5103ec35ddf2b35216688b63.jpg" class="image">


<3


This is your last chans

Äntligen hemma från sjukhuset och nu blir de klån inga mer besök/nätter där inte, först visade de sig att de va blindtarmen då blev de bråttom för läkaren. Sen när jag kommer upp på kirurg så åkte jag på operation och dom gjorde kikhål och gick in med kamera i magen och de visade sig att de inte va blindtarmen, dom såg att jag hade blod vid/i någon tarm som inte skulle vara där men de försvinner av sig själv tydligen och jätte dåliga blodvärden , dom skrev ut alvedon och järntablettee, sen så dom skickade hem mig.
Efter två nätter hemma så åkte jag tillbaka för de blev värre i magen, så dom tog massa prover och idag upptäckte dom felet, jag har urininfektion och är förkyld så bakterierna av de har hamna i magen på höger sidan så de är därför jag har så ont, så dom skrev ut penecelin åt mig som jag ska äta i 5 dagar!
Dom är klån sämst på avdelningen jag va på, plus att dom jag delade rum med snarkade allihop , så jag har sovit jätte dåligt under min tid på sjukhuset!


Not god

Skönt att syster är här och hälsar på, någon man kan prata med och umgås med. Fick till och med en liten present av henne idag :D hon är klån den bästa stora systern man kan ha :D

Idag har vi bara tagit de lugnt och idag hade vi tänkt laga go maten :) eller de blir jag som lagar mat eftersom jag är så jäkla duktig på de ;)

Här kommer en bild på min present ;)
Tack syster <3


Mys!!<3

Jag och syster sitter här och myser med ett vinglas var, ljus och svenska Hollywoodfruar. Nu är de bara bääjben vi väntar på så vi kan starta filmen ;)


Hey, I just met you and this is crazy!!

Håller på att dona på här hemma innan syster kommer. Denna gång ska vi slippa städningen , vi städar alltid när hon är här. Undra om hon tycker att jag har de stökigt vissa stunder :P

Novis har varit på förskolan idag, och de har bara gått bra :) Dom firade henne idag eftersom hon har fyllt år.
Hon hade ett leende på läpparna när jag hämtade henne, så de är jätte positivt. Hon blev 3år den 26/12 stora tjejen :D

Noel har börja ställa sig i sängen,han kryper, vänder sig från rygg till mage och tvärtom. han sätter sig upp från liggandes och han har 8 tänder. Nu den 18/1 blir han 8månader :D Shit vad tiden springer iväg.

Nu ska jag återgå till städningen och sen fixa middagen, ska göra makaronipudding och vitlöksbaugetter till :D

Grattis till min lillasyster som tog körkortet igår, jag ligger lite efter så nu jäklar ska jag ta tag i de där direkt Noel har börja på förskolan :)


Tjingeling!

blaaaa

Helgen har varit bra!
Fredag, drog jag i väg och åt middag med brudarna (mammorna) på allstar, vi stannade kvar där tills dom stängde, sjukt rolig kväll. Sen kan man lugnt säga att killar är crazy!! ;)
Vi träffade holmsundgrabbarna och hängde med dom resten av kvällen innan allstar skulle stänga. Dom är som roliga :P
Lördag, shoppa kläder till barnen och sen en massa mys :)
Söndag, greja på i garaget och släcka eld. och film med bääjben och mys med kidsen!!

idag har jag bara städa och rensa Novis leksaker. Så nu sitt ja och vänta in filmkvällen, ska ta mig en dusch hade jag tänkt mig också.
Ska ner och fixa ett nyss pass imorgon, vi ska boka resa till Teneriffa :D Ska bli så skönt att få komma på semetser med familjen :D <3
Måste även boka tid för att fixa naglarna, sen måste jag klippa luggen. Ska ta mig tid att boka tid på blabla tro ja. Men de är inte kris att klippa sig, få se när de blir :)

Tjingeling!

Happy face today :D :D

Idag har de varit en super duper bra dag, jag har tillbringa min tid med mina syskon och pappa å barnen.
Blev bjuden på tacos hos dom på Åhlidhem, sen till teg och kolla lillebrors lya. Rå mysig!! Sen bar de av till gammlia och kolla på lite innebandy, jag blev mest arg å irriterad när jag satt där. Jag hade så go lust att springa ut på planen och visa hur klån man använder kroppen och hur ett passningspel skulle vara. Men pappa tyckte inte att de va någon bra idé för han villle inte ha en ambulans dit ;P haha.
Vi har prata mycket minnen sen vi va små, ex mina innebandymatcher och fotbollsmatcher, dom stunderna jag va riktigt irriterad under matchen då jag spelade. En tjej flög över sarjen en gång och fick åka i väg med ambulans för hon tappade andan, (inte mening, men står man i vägen så kan sånt hända när jag har farten igång) sen fotbollsmatcherna så va de alltid jag och en tjej som aldrig kom överens när vi spelade. Vi knuffades och hade oss. Sen fick jag mig en knuff så jag föll ner på gruset och pappa såg på mig att de där skulle hon inte ha gjort, så jag gav igen och fick gultkort ;) haha. OPPPS!
Gick in på att jag va snällast av alla när jag va liten, men då fick jag värsta  minen av pappa och alla började skratta åt mig haha!
Alltid kul att prata minnen sen man va liten.

Iaf, nu sover barnen och jag ska strax krypa i säng också. Ska äta lunch imorgon på sjukhuset med lillebror och pappa. Så innan 11.00 så ska jag och barnen vara klara.. Hur ska de gå ;P

Skriver mera imorgon.
Tjingeling!

Mobil inlägg

Blev ingen träning kväll, så får köra dubbelpass imorgon i stället :) ska ut på en morgon promenad efter att ha lämna prinsessan på förskolan. Sen hem och köra ett träningspass :) sen efter de ska jag göra mig klar för mötet och sen på middag och sen fara och kolla på innebandy match som min syster ska spela :)

God natt!!


GAAAH!

Ibland kan man bli tokig, mena bara för att man är mamma så behöver de inte betyda att man ska vara isolerad.
Jag är inte ute varje helg och festar, de är jag verkligen inte. De är 4 helger1 månad och jag är verkligen inte ute 4helger i raken. Nu får ni ju ge er!!
Vi mammor på öppna förskolan har fixa en kväll för oss mammor som är på fredag, vi ska ut och äta och umgås, jag tycker inte att jag gör fel i att fara ut EN kväll med dom. Vi har aldrig varit ute en kväll tillsammans och vi tycker de ska bli kul att få fara ut och umgås med varandra.  Sen om ni ska kommentera så tycker jag att ni ska skriva ut erat namn också.
Nu är de en från Stockholm som sitter och kommenterar massa som inte vet ett skit om mitt liv här i Umeå. H*n tror att jag är ute varje helg!! Tror jag blir knäpp. undra om man ska sluta blogga och ta bort fb pga av vissa här.

Mysdag

Idag kom Annelie och Dahlia med barnen och myste på. Jag bjöd dom på middag också. :) blev rätt go maten :D

jag har hunnit städa och stöka på lite idag också, så nu kör jag sista tvätten för idag sen ska jag ringa pappa som har ringt mig 2ggr idag, fast inte haft riktigt tid att prata. Måste även ringa upp min syster som har ringt 2ggr också. :P

imorgon blir de en toppen dag också, för dom kommer min pappa till Umeå :D
Hoppas de går bra för han på sjukhuset. <3

Tjingeling!  

Super duper bra dag med brudarna!

Idag har de varit en bra dag kan jag lova tills jag kom hem.
Har varit på stan och hängt med Dahlia och hennes dotter, Annelie och hennes son och mina underbara barn va med också :D Vi har haft de riktigt kul och trevligt idag :D
Sen kom jag hem och lyckades bränna maten för första gången, ringer jonis och är riktigt irriterad, så han fick ta med sig mat hem istället. ;P

Jag är sjukt taggad inför fredagen. snacka om kul kväll vi unga mammor ska ha. ;)

Nä nu ska jag titta om jag hittar någon bra träningsfilm som jag kan följa, ska gå ner i vikt och bygga (mer) muskler.
Väger just nu 53kg och ska gå ner till 49kg igen.:)  
Har saknat träningen enormt mycket. Så nu åker träningskläderna på igen  :D

Tjingeling!

Hoppas att de inte är sant!!!

Jag brinner av om de verkligen är sant, är de inte de ena så är de de andra!!
Nu kommer jag fä frågor om detta inlägg, tänker inte säga något mer förns jag vet hur de ligger till!!!

God natt!!


Jag och min underbara lillasyster! <3


Jag har sjukt tråkigt!!!


........


Behandla andra som du själv vill bli behandlad ;D

Fick mig sovmorgon idag, eftersom jag har varit upp några gånger med Noel som inte ha vela sova, sen så har Novis sovit knas också.

Idag blir de att fara på affärn, sen ska jag hem och tvätta. Jag är sjukt sugen på att åka skrana idag med Novis.
Men vi har tyvärr ingen skrana så de blir svårt. Få se om de bir lite köra skoter idag istället. Jag har ju aldrig kört Novis skoter så tycker de är på tiden att jag och hon tar en runda :)

Igår va E här och såg film och åt gotta. De blev två filmer sen for h*n hem. :)

Nu ska jag umgås med min underbara dotter medan lilleman sover.

Jaghållertummen!! :D

Tjingeling!

Galet less!!!!!

Va sura och egennyttiga om ni vill. Jag bryr mig inte längre, jag ska tänka positivt och leva mitt liv som jag vill, ingen ska komma och förstöra längre, klarar mig såååå bra utan er ;D Tjurskallar hela högen!! ;p

Barnen sover och jag sitter i soffan och spelar Ruzzle och ser tv :)

Min pappa är bäst, han finns alltid där för mig. Han hjälper mig att lösa problem och han är lätt att prata med. Längtar tills nästa vecka, då blir de pappa, dotter och barnbarn dagar!! <3

Tjingeling!


Nytt år och nya tag

Då va de 2013, gu va tiden går fort!
Novis har blivit 3år nu och Noel har blivit 7månader. Tiden bara springer iväg. Man ska verkligen ta vara på den underbara tiden man har :)

Våran Nyårs fest blev toppen tills de blev mot slutet, man får alltid räkna med bråk när man har stora fester och folk som inte riktigt går ihop. Tur vi va många som kunde hjälpa varandra!
Jag kom i säng 07.30.

Idag har jag städa och donat på här hemma, leksaker och kläder precis överallt. :/ ska fortsätta senare idag, mår inte speciellt bra idag och barnen är inte heller helt kry idag. :(

Nu ska jag fortsätta se Pippi med bästa Novis <3