29 April

Jaha, då sitter man här igen! Denna dag har gått fort och man har inte hunnit sitta stilla så jätte mycke!!
Vi har haft vårstädning på jobbe idag, sen så åt vi parisare :)

Grattis Elin & Peter som fick en liten pojke igår :D

Ihelgen verkar de som de ska bli en lugn helg!
Vi hade tänkt ta med Nova och kolla på brasan imorgon, sen så får vi se vad som händer :)


Nova är på bättringsväg nu :) Hon kan äta igen och borsta tänderna!!! Hon är mycke gladare dessutom :D
mammas lilla älskling <3



Vi hörs,
tjing!

28 April

Äntligen klar med städningen, har hunnit med att fixa till lite i Novas rum, tog bort tältet blev så less på de :) Nova hjälpte mig med pinnarna, sen höll jag på att få tältet över mig :P

Snart blir de big brother, ska duscha innan de så de bara är att gå i säng sen direkt efter :)
Ska upp och jobba imorgon, börjar 7.30-16.00! :) jag trivs verkligen med jobbet :)

Nova har fått en trehjuling och gillar den, jag tog in den och hon blev så arg när jag inte hade tid att styra runt henne med den, så jag försökte lära henne att trampa själv, men de gick bara en gång, får öva lite mer sen. Nu står iaf den inne på hennes rum, så de lär säkert vara race här inne imorgon när jag är på jobbet, eftersom hon är hemma med pappa ;P Sen har hon även fått ritblock och ritpennor, fast dom har vi inte hunnit ta fram. De får bli imorgon :)

Hon är på bättringsväg nu, hon har börja kunna äta lite mer nu som tur är :)
fick sitta och trycka ut välling från flaskan en stund innan hon började dricka ut flaskan. Sen somnade hon i min famn, så de va bara att lägga ner henne. Så nu sover mammas lilla älskling <3

Jessica for till turkiet idag, nu har jag ingen att prata med i 2 timmar itelefon!!!
tycker att hon kan ta och komma hem igen!!!!!

Ne, nu måste jag hoppa in i duschen!
God natt!!

25 April

Vilken dag de har varit idag alltså!!!
Vaknade imorse vid 06.00 då skulle lillan ha välling, sen så la vi oss och sov en stund till och vaknade vid 10. Sen ut och köra en sväng, vi hamnde på bangolfen och träffade Jonas mormor, sen for vi på akuten och satt där några timmar!! Man blir ganska less när de tar en så jäkla tid att få hjälp, så jag gick och tjatade lite och då blev de full fart på dom. haha!  Sen blev de hem, göra middag, städa lite och nu har jag äntligen fått andas ut en stund :)

Nova va jätte trött när vi komme hem, där vid sex tiden så gick hon till sitt rum och ställde sig vid sängen och pekade på den, så de va bara att lägga i säng hon!! Då får hon iaf sova ut! våran lilla älskling <3


Ska hoppa in i duschen strax, sen blir de big brother, jordgubbar och grädde :D
kommer att bli en tidig kväll ikväll eftersom man ska upp och jobba imorgon. Jag börjar 07.30-14.30 och jag hade tänkt cykla till jobbet imorgon om de är bra väder och om min cykel blir lagad ikväll vill säga!!


Ha en bra kväll,
tjing!

24 April

Härligt väder idag :)

Vi har varit ute och gjort lite ärenden idag, sen så for vi även förbi Johanna och Peter :)

Jag och Nova har även varit och lekt i lekparken, hon tyckte om att gunga :) Synd att de inte finns några gungor utanför oss.
Nova har fått sig en hink, spade och lite andra saker som följde med :)

De va egentligen tänkt att vi skulle till Vännäs idag, men de får bli sen! Nova har fortfarande 39graders feber såg jag när vi komme in!!

Just nu ligger hon och sover och jag väntar in älskling som snart borde komma hem så vi kan starta grillen ;P

Dags att hänga lite tvätt, sen sätta sig på balkongen :)

Tjing!

23 April

Huvva vad trött man blev av att bara sitta och inte göra någonting!!

Vi blev bort bjuden på middag ikväll, vi hade de väldigt trevligt :) Tack för ikväll alla :) <3

Nova är fortfarande sjuk, hon har haft 39graders feber nu i 2-3 dagar, tycker att de borde gå över snart,
hon har även fått en blåsa i munnen!!! :( Men tur dom försvinner fort. Inge kul när barnen är sjuka!

Har hunnit surra med mamma och Maggan ikväll också. De va egentligen tänkt att vi skulle dit imorgon och sova tills på måndag, men de får vi stå över eftersom Nova är fortfarande sjuk!!

Har varit på stan idag med Jesscia och Emma. De va sjukt mycke folk idag, men de va väll vädret som gjorde så att alla for på stan :) Får hoppas på att de är bra väder imorgon också så man kan ligga ute och sola och få nå färg på sig :) Hade som tänkt vara lite brun innan sommarn är här :P

Nä, nu ska jag lägga mig i sängen och se tv :)

Hoppas alla har haft en bra kväll :)

Tjing, God natt!!

21 April

Har haft en underbar dag med Jessica på stan idag, vi har mest bara skratta och skämt ut oss ;)
Handlade in nya kläder till lillan idag, är riktigt nöjd över kapen jag gjorde :)
Jag va inne på Kappahl och prövade jeans på barnavdelningen, jag kunde ha storlek 158 :O Synd att man aldrig använder jeans och de va bra pris på dom också. Sen provade jag ett par andra jeans, men dom va förstora och de va också 158 :O Känns inte så bra att kunna ha barn kläder ;P

Lillan ligger med feber och grinig. jag har tagit upp henne flera gånger och gått runt, suttit med henne i famnen, sen lagt ner henne och strykit henne över kinden då somnade hon, sen så har hon vakna några gånger. Hon har även gått alvedon så jag hoppas att den börja värka snart så hon slipper denna hemska feber. Försökt ge henne vatten också, men hon ville inte dricka ur flaskan så jag fick mata med sked. Får se hur mycke sömn de blir i natt. =/

har inte så mycke mer att skriva nu,
ha en bra påskhelg allihop.

Glad påsk på er!!

Tjing

18 April

Får äntligen andas ut en stund!! Jag har haft fullt upp sen jag kom hem från jobbet.
har en stor tvätthög inne på toan fortfarande. Hoppas jag hinner tvätta klart innan de blir sängdags för mig, ska upp och jobba imorgon också, så de blir en tidig kväll ikväll :)

Få se om de blir någon ledighet iveckan, hade tänkt fara till mamma en sväng och sova över. Får väl se hur de blir med den saken.

Nä, nu ska jag ta och ringa Maggan och höra vad hon har för sig :)

Ha en bra kväll, tjing!

17 April

huvva vad man är seg idag fast de äre värt :) Fick en bra kväll igår ändå, blev vin och drinkar igår med arbetskompisarna :) Tack för igår kväll :)

idag har vi ätit lunch på max och de va sjukt gott ;D Sen så har vi varit och gjort lite ärenden och sen hem.
Så nu försöker jag få lillan att sova en stund eftersom de inte har blivit så mycket sovande under dagen.
Hon rev ut halva flingpaketet när vi komme hem också, så de va bara att ta fram dammsugaren, men hon tyckte då de va kul :P

imorgon blir de att jobba 07.30-15.00 :) så skönt med jobb :)

ikväll blir de big brother, undra vem som åker ut?!

nä, nu ska jag dricka lite vatten sen så ska jag lägga mig soffan en stund!!!

Tjing!


16 April

Verkar som man knappt har tid att blogga längre! Har fullt upp hela tiden, hade en liten lucka nu så jag kunde skriva lite smått! :)

idag fyller min lillebror Marcus 18år, så vi har varit och fira han. Köpte med mig en tårta så vi har suttit och fika och busa med Nova :D

vi har varit förbi Johanna och Peter idag också, snacka om söt hund dom hade då. Jag blev fan kär i hunden, ska skaffa mig en sån också, de fanns en kvar så jag hoppas vi kan köpa den :) Ska försöka fara fröbi Johanna till veckan om jag inte ska jobba, ett tag sen vi va med varandra så de är dags igen :)

ikväll blir de bara en lugn kväll, och de innebär att jag ska sitta hemma och bara se på tv och sen lägga mig och sova :) Får hoppas på att de är något bra på tv :)

Har inge mer att skriva nu!!
Tjing!


13 April

Helt färdig ikroppen idag, har känt mig lite stressad ikväll men de blir nog bättre sen när man lagt sig och ska se dagens man och big brother :)

Jag har jobba idag och de har bara gått bra som vanligt :) Gick på Gina Tricot och H&M efter jobbet medan jag väntade på att älskling skulle sluta jobba så vi kunde fara och hämta lillan från förskolan! Jag hittade mig lite kläder :) Alltid najs med rea ;)

Kanske man skulle ha kört lite Zumba innan man ska duscha och sen lägga sig och se tv tills man slocknar, tror faktiskt att jag kommer att somna ganska snabbt ikväll. Har varit vaken sen 06.00!!!

Nova har lärt sig att städa sitt rum, så här ser de ut när hon städar ;)


Hon e då ba duktig :) <3

Tjing


12 April

Tycker de har varit härligt väder idag, även om de har varit mulet. De har varit skönt att vara ute med alla barn idag :) Jobbade som sagt idag och de har bara gått bra, ska även jobba imorgon 08.30-14.30 känns väldigt skönt med jobb så man slipper gå hemma som vanligt.

Ikväll har jag varit hundvakt och Nova fick fullt upp kan jag lova :) Fast de är hon väll haft hur som helst, eftersom hon varit med moster, mormor och kusin ricky. Hon ska få fara på dagis imorgon :)

Sitter och ser hockey nu SAIK-FBK, sen ska jag se big brother (som vanligt), sen blir de nog att sova så
man orkar upp imorgon :)


Nä, nu blir de att se hockey och fortsätta med tvätten, älskling for i väg en sväng och Nova ligger och sover :)

Tjing!


11 April

Vilket härligt väder de har varit idag!!! Vissa gick i linne på stan idag för de va så varmt och alla hade typ köpt glass också :) Så jag och Jessica va tvungen att köpa oss glass också :) Fast Nova åt typ upp hela glassen :P
Vi tog oss en fika på stan också, de blev chokladmuffins
Sen så har jag köpt ett nytt linne, solglasögon och balsam/leave in spray :D Så de blir att duscha ikväll :)
Hittade jätte fina kläder till lillan också :) ska köpa mera åt henne när hon har plats i sin byår, lådorna går knappt att stänga längre ;)

Huvva känns som huvudet ska explodera och jag är yr som attans också!!! :O
Hoppas jag inte blir sjuk!!!!!
Ska jobba imorgon så jag vill gärna vara frisk då :) Nova ska få vara med sin mormor imorgon, hon kan inte fara på förskola eftersom hon är förkyld och de verkar som hon kommer att få feber också. Hon hade inge feber ikväll när jag la henne.

Har inte så mycket mer att skriva nu, kolla gärna in kläderna jag vill ha bort!!!
Först till kvarn ;)

TJing!

11 April

Vilket härligt väder de har varit idag!!! Vissa gick i linne på stan idag för de va så varmt och alla hade typ köpt glass också :) Så jag och Jessica va tvungen att köpa oss glass också :) Fast Nova åt typ upp hela glassen :P
Vi tog oss en fika på coffe house eller vad de heter, jag köpte en choklad muffins till mig och Nova som vi delade på men hon skulle ändå äta upp Jessicas kaka ;) haha
Sen så har jag köpt ett nytt linne, solglasögon och balsam/leave in spray :D Så de blir att duscha ikväll :)
Hittade jätte fina kläder till lillan också :) ska köpa mera åt henne när hon har plats i sin byår, lådorna går knappt att stänga längre ;)

Huvva känns som huvudet ska explodera och jag är yr som attans också!!! :O
Hoppas jag inte blir sjuk!!!!!
Ska jobba imorgon så jag vill gärna vara frisk då :) Nova ska få vara med sin mormor imorgon, hon kan inte fara på förskola eftersom hon är förkyld och de verkar som hon kommer att få feber också. Hon hade inge feber ikväll när jag la henne.

Har inte så mycket mer att skriva nu, kolla gärna in kläderna jag vill ha bort!!!
Först till kvarn ;)

TJing!

10 April

Jag tycker att den här helgen har gått fort!!
De har bara varit en lugn helg för mig, jag har varit hemma med Nova hela helgen och myst på :)
Malin va förbi en sväng igår, hon fick med sig en hel del kläder också :)

Idag har vi varit och handla in nya saker till lägenheten, nu har jag äntligen vita gardiner överallt. :)
ska försöka sätta upp en annan lampa i köket imorgon, eller Jonas ska få göra de :)
Har även gått en lång promenad idag, jag gick till umeåker fram och tillbaka, de va riktigt skönt. Nova fick se på hästar och höns på gårdarna där! Hon satt och skratta och peka :) <3

Ne, nu ska jag lägga mig och invänta på att big brother ska börja, sen blir de filmkväll med älskling <3

Tjing!


9 April

Vilket härligt väder idag, jag och Nova har varit ner på stan en sväng. :)
Vi har hunnit sitta ute på balkongen och käka glass och lekt på och lyssna på musik :) De va ganska varmt där så Nova sprang ut och in hela tiden och kunde inte sitta stilla en sekund, så vi gick in igen. Nu ligger hon och vilar en stund.

Jag vet inte ritkigt vad jag ska hitta på nu?! Jag har fixa med CV och personligt brev, så nu behöver jag bara skriva ut de där och till veckan ska jag ut och söka jobb :) Finns många jobb jag är intresserade av :) Så hoppas jag får något av de :D

Till middag blir de grillat :) Kommer bli gött. Sen så får vi se vad kvällen har att erbjuda ;P
Malin skulle iaf komma förbi en sväng ikväll, va ett tag sen man träffade henne!




<33

ha en bra en bra kväll,
tjing!

3 April

Fan vad irriterad jag är på vårat jäkla torkskåp!!!! jag försökte fixa till de så att de skulle stå rakt, nä då ska bena lossna från torkskåpet, så nu står torkskået på 3ben och den andra la jag åt sidan så älskling får fixa de där imorgon så de inte lossnar något mer därifrån!!!
Å Jessica bara skrattade åt mig när jag berättade varför jag va så arg!!! :(

Idag har jag bara varit hemma och varit med min lilla familj, eller mesta delen med Nova eftersom Jonas låg och sov.

Snart börjar Big brother, så då ska jag äta chips, dip och dricka hallonsoda och sen se någon bra film och de går någon på tv :P

Stan imorgon med Jessica :) Måste köpa smink och sen klänningen på Gina innan den tar slut i min storlek om den inte redan har gjort de!!!! :/ Får väl se imorgon.

Har äntligen rensa min garderob, så jag ska försöka lägga ut lite kläder och skor på tradera eller blocket imorgon :)
Någon som är intresserad av kläder och skor så är de bara att säga till :)


Tjing!!

2 April

Huvva vad jag är sliten idag efter gårdagen!

Vi åt middag med Johannes och Hanna igår, sen drog vi på krogen (five).
Träffade många man kände, direkt vi komme in så blev de hej hej och Jocke tyckte att jag och Jonas kände typ alla ;P haha!
Hade en väldigt trevlig kväll igår må ja säga. Kicki va barnvakt fram till 23.00 sen kom Marcus och Mimmi och tog över tills vi komme hem :)

Har haft en mysig kväll med lillebror Marcus och hans flickvän Mimmi, vi har busa med Nova och sen när hon gick och la sig så satte vi igång en film! Så dom har nyss farit hem och jag funderar på om jag kanske ska ta och tvätta ansiktet och lägga mig och se tv och somna :) Hade inte varit dumt de :P

Älskling blir väldigt sen hem eftersom han är och fixar med Bmwn, så den blir helt klar nångång.
Synd att man inte har våga åka den BMWn med turbo :P Tror den går lite förfort för mig, jag som är så åkrädd haha!

Aja, GOD NATT PÅ ER!!!