29 April

Då sitter man här igen och har väldigt tråkigt, Nova ligger och sover som vanligt!
Jag har städa och dona på här hemma, har även starta en tvätt. Förstår inte att de blir så mycke tvätt, jag som nyss hade tvätta allt. :O Så de kan bli bland.
Nu börja de regna också, typiskt. Jag som hade tänkt mig ut på en promenad men nu går de inte, jag orkar inte dra fram regnskyddet till barnvagnen heller. Får väl starta en film innan jag ska börja med maten.
Anna är ju såklart på umedalen så hon kunde jag inte fara till, men imorgon ska jag faktiskt träffa henne har jag bestämt.

Gav Nova palsternacka och morotspuré idag för första gången och de va inte så uppskattade av henne, de mest for ut och sen blev hon arg på mig när jag skulle ge henne mer så jag gav upp och gav henne flaska istället. Hon tycker iaf om gröten de är ju tur de, hon ska få smaka potatis och broccoli också, hoppas att den funkar :)
Hon ha även fått utslag av våtservetterna vi använder, så de är dags att byta märke.

Nova fick vara med farmor och farfar igår medan jag och Jonas for och handla, fick träffa Tindra också hon blev så glad när jag kom fram till henne :) Sen när hennes mamma och pappa komme så ville hon inte vara med mig längre så jag fick lämna tillbaka henne!!
Hon va väldigt trött när vi kom hem, hon somnade direkt jag la ner henne i sängen, hon sov hela natt.  :)

imorgon ska Nova till BVC på kontroll, hoppas de går bra som vanligt :) Sen kanske de blir stan en sväng med Maggan och Julia om de inte blir ändrade planer, beror lite på vädret också.
Man blir rätt sugen på att handla något när man är på stan, iaf om man går in på Gina! Man hittar alltid något där.
Fast de känns som jag redan har köpt nog med kläder, jag behöver en större garderob och Nova skulle ha haft en egen byrå så jag får mer ordning på hennes kläder, men de får bli när vi har fixa hennes rum. En sak i taget får de bli..

Är taggad inför imorgon, grillning hos Jessica och Vicktor och dricka :D
Jag fick en flaska SEX ON THE BEACH av mamma och Tommy och 3 dosor ETTAN :D
Nova fick jätte söta kläder som är i tvättmaskinen just nu..

Nu ha jag inte så mycke mer att skriva,
ska se tv nu och sen börja med maten innan älskling kommer hem.

Saknar våran tid Anna, vi måste hitta på något snart, hoppas vi kommer förbi imorgon =D
Tycker om dig med Anna <33
Jag och Anna vi är som systrar, vi har så mycke gemensamt, vi har jämt roligt tillsammans och mycke skratt och de kommer ingen kunna ändrra på!! Jag och Anna = BÄSTA SYSTRAR <33

Älskar Jonas och Nova <333

28 April

Nova sover som vanligt, hon har lekt som hon blev trött och gnällig så jag klädde på henne och la henne i hårdliften så nu sover hon på balkongen :)  Tur de är fint väder så hon kan ligga ute och sova.

Jag har inte gjort så mycke idag, hade tänkt försöka plugga men de verka inte bli så mycke av de.
Mamma och Tommy kommer snart med några saker till mig och Nova som dom har köpt i Tallinn, är nyfiken på vad de kan vara. vet en sak hon ska köpa åt mig, balsam och schampoo :D Min mamma är så snäll och underbar <3
Få se om man kanske tar sig en promenad idag, skulle vara skönt fast jag vill ha med mig någon som man kan prata med, undra om Anna är sugen på en promenad :) Skulle ha varit förbi loppisen och kolla hur mycke som finns kvar. Sjukt fina grejer ha dom :)
Sitter och skriver med Bianca och Tina på facebook, trodde Anna skulle vara inne också men inte de kanske har fullt upp hemma. Ska skicka ett sms till henne och säga att hon ska komma in på msn :)

Ikväll ska jag mysa på med mina älsklingar!
Ska försöka ta mig ett bad också, har bara bada 2gånger sen vi flyttade hit så jag ska passa på medan de inte är svartastreck ibadkaret efter Jonas, han blir så skitig när han ha varit och meka.

Ska fortsätta vara social på facebook nu!

Saknar Anna & Tindra <3

Älskar er jätte mycke, ni är mina älsklingar <3



Gammal bild

27 April

Maggan ha sagt åt mig att uppdatera bloggen så nu ska jag passa på att göra de medan Nova är nöjd :)

Idag har jag städa, busa med nova och plugga lite..
Hon tycker om när jag gör pruttljud på magen, hon börjar skratta som tusan :)
Hon ha fått sova på balkongen idag, hon insåg efter några timmar att hon va trött!
Just nu sitter hon babyseaten och gör något men jag förstår inte rikigt vad, haha. Hon ha fått sin gröt idag, hon fick testa sin matstolen för första gången och de gick hyfsat bra. Måste ner till förrådet och hämta sittkudden så stolen inte är så stor för henne. Nova blev 4månader igår :D Usch va tiden går fort.
Hade tänkt ta mig en promenad idag men de blev aldrig av eftersom de har varit konstigt väder idag.

Igår va jag på stan med Anna och LillAnna och barnen, nog hittade vi alltid oss något.
Jag hittade mig en skjorta för 49kr på Gina :D Sen köpte jag kläder till Nova :)
Anna hittade massor också och lillAnna hittade sig några grejer också!

Ikväll ska jag se de okända, desperate housewives och massa annat bara Nova vill lägga sig i tid den här gången.

Längtar till fredag, då blir de grillning och dricka hos Jessica :D

Jag är nyfiken på vad mamma (mormor) har köpt till mig och Nova.
Vad jag vet än så länge så har jag fått lite dricka av mamma, så de blir nog att dricka de på fredag :)
Hon ha varit i Tallinn som jag ville också, men jag ska nog fara nästa år eller de har jag bestämt så!!

Nästa helg kommer Rebecca, sjukt länge sen jag träffade henne. Vi ska fara på stan och shoppa lite sen så blir de väl bara att umgås.. Hoppas Jonas orka stå ut med oss,vi bruka skratta och leva om rätt mycke när vi är med varandra :D Men de är ju så de ska vara! Hon ska få träffa Anna och Tindra då också =)

Ska umgås med Nova nu innan hon ska sova..

Hoppas du är nöjd nu Maggan för att jag uppdaterade bloggen, ska försöka göra de oftare!!

                                                                                                            Anna och Tindra är underbara <3
 
Älskar Jonas och Nova <33


22 April

Hemma från Vännäs! Har sovit där en natt.
For på skolan idag och hälsade på klassen, dom fick fullt upp Nova och de blir inte mycke arbete gjort på lektionen haha. tur de mest bara va grupparbeten så de va lugnt :) Åt lunch med Sara, Mattias, Andre och Tobias idag. Nova följde med oss in och alla tittade på oss kan jag lova, men de blir så när någon har skaffa sig en knodd så blir alla nyfikna!! Nova har varit jätte snäll idag, hon har skratta och maggan skratta åt mig också hon är som ett barnsjälv haha. Min underbara lilla syster <3

Gu vad jag hatar våran vagn, de är klumpig och tugn och välter nästan i bussen.
Tänker inte åka buss nå mer med vagnen, ska nog sälja våran och köpa en ny. Många som klagar på våran vagn. Aja, jag får köpa mig en ny när de kommer in pengar. Om man ska ha en vagn så ska man trivas med den och barnet ska också trivas i vagnen. De är även en fulfärg på vagnen den ser så sliten ut. Synd att man inte fick vara med redan från början och välja vagn. Jag vill ha en med fyrahjul som är stabil. Vagnen ska inte nästan tippa när man åker buss + att framhjulet lyfter sig i bussen. Ska försöka hitta mig en ny och fixa fram pengar.
Skötväskan är klumpig och rymmer knappt något. Vill ha en mjuk skötväska. Skulle vilja ha en spjälsäng också, jag och min syster satt och kollade på blocket idag på barnsaker och vi hittade rätt många sängar och vagnar. Så få se hur man gör.

Ikväll ska jag fara och testa balklänningen, hoppas att den passar för då har jag allt
eller nästan allt :)

Jo jag vill bli blond igen inför studenten och balen! :P haha.
Vet precis hur jag vill ha mitt hår nu så :)

Imorgon ska hon få gröt igen, måste fara och handla majskorvar åt henne.
Hoppas hon tycker om dom :)

Ska gå och vara social med Nova nu! <3

                                                                                             Anna vi måste hitta på något snart ju <3

19 April

Har varit dålig på att skriva nu känner jag! kanske dags att skriva vad som händer och sker hör i livet :)

Har prata med min underbara Anna i telefon idag, blev ett rätt långt samtal :D
Vi har jämt något att prata om så de är ju tur de :) Fick inte prata med Tindra för hon sov bara. :(
Hon har blivit en stortjej nu, hon hoppar hoppgunga och går i gåstolen fast åt fel håll och skrattar för fullt (fast inte när hon ser mig, då gråter/skriker hon) vet vad jag har gjort för att de ska vara så, förutom tyckte hon om mig jätte mycke. Kanske måste ta igen tiden med henne igen så hon börja tycka om mig igen ;D

Jag har även busa med Nova en stund tills hon blev trött och ville sova ;) Hon ligger just nu i hårdliften och sover,
hon är så söt när hon skrattar, tror hon kommer att få mitt skratt de låter som de ;) Snart ska hon få börja äta gröt och puré, undra hur hon kommer att reagera när hon få testa något nytt. En sak som hon inte tycker om, de är när man ska ta på henne kläder, hon vill helst vara naken haha. Hon blir jätte irriterad när man tar på henne sockar och body och ny blöja.
När hon är naken så skrattar hon och pratar för fullt. Hon är som bestämd av sig, hon ska stå inte sitta eller ligga ner för då blir hon arg. Om hon ska sitta ner så ska hon ha sin tutte om hon ska ligga ner så vänder hon sig hela tiden från rygg till mage och börja småskrika. Så man måste göra som hon vill annars får man "skit" för de ;) På kvällarna ska hon mysa med pappa och morgon vill hon helst vara med mamma och pappa.
Har hängt tvätt, lagt in tvätt i garderoberna och starta en ny maskin! hade tänkt dammsuga idag men jag orkar verkligen inte idag. Ska kanske ut på en promenad idag istället. Jag har blivit duktig på att gå långa promenader och de gör en pigg och gladare. Tur vi har haft bra väder :)

Imorgon ska jag fara till MVC klockan 13.00 på efterkontroll.
kanske blir en promenad till Teg imorgon då, bara de är fint väder. Kanske ska ta med Anna & Tindra på en promenad dit. tycker faktiskt att dom kan fara och gå med jag och Nova.
Channa fyller även år imorgon så då ska vi på kalas, så de blir inge Vännäs för mig som jag hade tänkt. Kanske kan ta de efteråt om Jonas kan skjutsa ;)

Kanske dags att boka tid för familjefoto så man hamnar i tidningen som alla frågar om!
Ska fråga Anna om sidan så ska jag boka redan idag när jag kommer ihåg de :) De är ju tur att Nova är mer vaken nu och skrattar :)

Jag har köpt min studentklänning nu och skor till balen och studentetn :D

Saknar Anna & Tindra <3


Mina älsklingar



<33333


Jag vill bli blond igen!!


12 April

Nästan nyss kommit hem från en lång promenad med Nova. Skönt väder ute idag :)
Vi gick från Röbäck till Böleäng för att handla och lämna en sak till Anna, ne då mötte jag dom efter vägen och dom skulle fara och handla också. Men tur att dom vände om och stannade så jag fick prata med dom en stund :)
Fick träffa lilla Tindra också, hon blev glad av att se mig :D Sen gick jag hem igen, så nu sitter jag här och just tryckt i mig två hårdbröd men hade inte så mycke pålägg för Jonas ha tagit med sig på jobbet tydligen! Så de kan bli ibland.
Ska strax börja med maten så den är färdig när Jonas kommer hem, frågan är ju vad man ska hitta på för mat?!
Igår gjorde jag köttfärslimpa och den blev god :P Får väl kanske ta och göra pankaka eller något.. Nova sitter i sängen och ser på tv och pratar med tvn, men hon får nog inge bra svar tillbaka haha.
Träffade svärmor idag också, gick förbi deras balkong och då hör man, men hej och jag tittade upp och sen stod vi och pratade en stund.

Anna du vill inte komma förbi ikväll och vara social? Vi måste hitta på något tycker jag!!
Vill faktiskt umgås med Tindra de vill Nova också.. ;D <3

Ne om man ska försöka hitta en ny mobiltelefon, men luktar bensin för min kära sambo lånade den igår
för han hade slut ström på sin telefon och laddaren på jobbet. Så han for och meka sen helt plötsligt så stinker telefonen BENSIN!! typsikt karlar ;)

Imorgon blir de nog stan för mig om de är lika bra väder som idag..
Ska få köpa mig underklädar som min älskling har lovat!!
Och du Anna ska med mig imorgon, om de är fint väder så kan vi ta en promenad till stan!

Ska göra lite nytta nu!

Ha en bra kväll!


haha, fråga mig inte vad hon gör med munnen! <3

 

11 April

Äntligen kan man sätta sig ner och andas ut :)
har varit och shoppa med Jonas och Nova idag och ätit på max ;D Nova fick kläder över 500kr på HM så vi fick ett pressentkort på HM :) Jonas har också fått sig nya kläder vi sprang in på Dressman, de va ta 3 betala för 2 så de va värt.Vi va även på Barnens hus och köpte bit ringar till Nova, sen sprang vi in på BOOM och köpte skoställ, så de gick åt lite pengar idag :P Jag ska på stan på tisdag och kolla om jag hittar mig en BH. Har bara en som jag kan ha så de känns lite drygt..

Nova ligger i sin säng nu och försöker sova och jag ska se Wipeout och äta apelsin..
Jonas for i väg och fixa med en bil, så vi kunde se film sen ikväll.

Igår va jag och Nova med Vicktor och Jessica, vi for ut och körde på sta.
Vi komme hem vid halv tre tro ja klockan va..

Ne nu ska jag lägga mig i sängen och se tv.. Måste tvätta tatueringen och smörja in den :)

Ha en bra kväll!
 



                                                                                                                                     Saknar dig Anna <3


10 April

Har varit på en liten promenad idag med lillan, vi behövde lite frisk luft.
vi gick till ica och köpte snus, sen for vi hem igen så nu ligger hon i hårdliften och sover.  Jonas är i Övik med Andreas eller dom är på väg hem nu..

Undra vad man ska göra för middag idag, igår åt vi Tacos så vi kan inte äta de idag..
Vill äta nå gott, Jonas är duktig på att göra mat. Får väl se när han kommer hem vad de blir för något.

Igår for vi ut och snurrade sen max, men jag åt inte bara killarna.
Jag va inte sugen alls på hamburgare, men jag fick mig ett gått skratt för en kompis till Micke va där och han va full och vädligt rolig, haha han sa krokben och gjorde de på en gubbe gud va vi skratta. Tur bara att han inte föll ;P De va de bästa igår :)

Vi ska nog ut och köra ikväll också, de finns väl inte så mycke annat att göra förutom att se på tv.
de är iaf körslaget ikväll så de blir nog att se de innan vi ska ut.
Hoppas de är lika mycke folk ute som de va igår. 

Ne om man ska lägga sig och se tv en stund.


Min lilla älskling <33

                                                                                                       Saknar min Anna och Tindra <3

9 April

Ha just precis duscha och nu sitter jag och ser på Talang, Nova ligger och sover men jag tycker mest hon drömmer. Hon är så söt när hon drömmer min lilla flicka :) Jonas är ute en sväng men kommer snart hem och ska se film med mig. Beställde med han lite snus, så jag får hålla tummarna på att han har köpt åt mig :)

Jag förstår mig inte på vissa som är med i Talang.
dom ska inte sjunga där, då kan dom lika gärna söka till Idol tycker jag. Men hon som typ "böjde" hela kroppen hon va grym, tänk om man själv kunde göra så haha. Men då borde jag nog ta bort ryggraden!
Idol börjar imorgon och de får jag inte missa!!

Idag har jag mest bara städa efter festen igår, vilken jävla fest de blev!
De va verkligen inte tänkt att de skulle bli så som de vart.. men jag hade ändå väldigt kul :) kväll

imorgon kanske de blir stan med mina älsklingar, ska köpa nya kläder till Nova, jag hittade ett presentkort som vi hade fått av Joel när Nova kom till Världen :) 300kr va de på kortet :D

Ne nu ska jag se tv och vänta på att älskling kommer hem!!

Ha en bra kväll!!



8 April

Just kommit hem, har varit på bolaget med Jessica :)
Är taggad inför ikväll, hoppas att de blir kul :)

Nova sitter och pratar med tvn med händerna i munnen, men hon får väl inte så bra svar tillbaka.
Hon ville inte ligga på golvet längre och leka med babygymmet. Hon har även börja lite smått att ta tag i sina fötter, hon gjorde de igår iaf, så de går famåt :D Man kan inte ha henne lös i babyseatn heller för hon kan tippa över eftersom hon rör sig så mycke..
Hon ha fått bada idag också, hon tycker mest om att få sitta i badbaljan än att ligga ner.. Funderar på att köpa hem nå badankor till henne så de blir ännu roligare för henne att bada.

Igår va Johannes och Sandra här, Johannes tatuerade mig och de gjorde ont i början sen gjorde de mindre ont. Jag låg och tryckte ner ansiktet i kudden hela tiden, blev jobbigt utan luft haha :P Sen när Jonas kom hem så for han och Johannes på max och hämta hem mat, mummms :)Sen for Johannes och Sandra hem vid halv tolv tro ja klockan va :) Sen ringde Anna och vi började prata om dop. vi ska sätta oss ner sen och börja planera lite om hur vi ska göra, vi måste boka tegskyrkan och fixa dopklänningar. Jag har en i Vindeln som de ser ut nu hos min moster så jag hoppas att hon hittar den =D

Ja, nu är de upp till dig att bestämma om du ska behålla barnet!
De skulle vara kul om du gjorde de, men då vet du vad som krävs också.. De är synd om om du ska göra abort för de är ändå ett liv du har i magen..Känn efter riktigt noga vad du vill.. Jag finns här om du vill prata! <3

Ne om man skulle ta och fixa till här hemma och umgås med lillan :)
Måste även smörja in tatueringen!! Undra vad pappa säger nu när jag har tatuera mig haha. Kanske lika bra att vara tyst om de, han tycker att de är onödigt..

Anna, vi måste ses snart och hitta på något. De va ett tag sen nu vi och barnen va med varandra.
Saknar dig och Tindra <3

Älskar Jonas och Nova <3

5 April

Då har man just klivit upp från sängen och ha klätt på Nova så hon är färdig!
Vi ska ut och gå idag, jag måste fara och köpa snus, ska även städa medan jag är ensam med Nova, Jonas ska fara ut till Sörfors en sväng till Tobba. Så vi for väl se när han kommer hem, blir väl vid middastid.

Igår for vi en sväng till Gräsmyr med Johannes och Sandra :)
Killarna kollade på epan medan jag och Sandra satt i bilen med  Nova och pratade lite..

Nu är lunchen klar, dags att gå och äta.

Jag och Nova kommer ev fara bort en vecka nu efter Påsk de behöver vi, inte vi som betalar :P
Hoppas att de blir nästa vecka eller nå.. få se om Jonas har tid att följa med, beror på om han jobbar!


Efter badet med pappa <3

4 April

Bakis idag, blev en tuffkväll igår. Vi skulle bara fara och äta middag och dricka lite vin och öl, haha men de slutade med att vi lämnade Nova och Tindra hos farmor och farfar och for vidare  Anna for till Sanne medan jag och Jonas for till Danne och Nina. Fick mig lite väl mycke där kan jag lova. Men vi kom hem vid 01.00 så de va ganska skönt. Men jag hade väldigt kul igår, mycke skratta och trevligt sällskap.

vaknade i morse av att jag va sugen på pizza så vi gick och åt de sen hämtade jag Nova och Jonas for iväg och skulle flytta bilarna. Nova ligger och sover i våran säng för babyseat är kvar hos farmor och farfar men Jonas får hämta hem de sen, kunde inte ta allt för jag hade bara barnvagnen och jag vill ha en ny barnvagn.. Hon ligger så konstigt i den vi har nu! Aja, få se om jag hittar någon ny.

Undra vad man skulle ha gjort ikväll, kanske bara ligga och mysa med Nova och äta ostkrokar och kanske se en film.

Nu vaknade Nova ska gå och ta hand om henne nu!

Har inga pengar på mobilen och inte gratis sms så jag kan inte svara!
Självklart så fick man ett sms nu, de är så typiskt.

Kul att få umgås igår Anna <3

Nova <3

3 April

Sitter med världens mensvärk och de är inte skönt kan jag lova, funderar på om jag ska hoppa i badet medan Nova sover. Satt och gav henne mat men hon somnade mitt i måltiden så jag gav upp med att ge henne mat.. Hoppas hon sover lika länge som hon gjorde igår så jag hinner göra de jag ska göra idag innan vi ska på middag hos svärmor & svärfar! Får iaf träffa Anna & Tindra, va ett tag sen vi sågs.

Ikväll blir de nog bara lugnt, kanske ut och köra en sväng som aldrig blev igår.
Något måste vi göra, igår åt vi bara godis och såg på tv blev en myskväll :) 
 
Vi har äntligen hitta oss en byrå till hallen, fast vi måste byta handtag på den men de
bruka inte vara så dyrt. Nu fattas bara en säng till Nova och nytt bord till tvrummet och en ny soffa och nytt köksbord men de kommer när de kommer :)

Nu vaknade Nova så jag ska väl gå och ta hand om henne :D
Sen hoppa i badet!

Snart far mamma, Tommy och Maggan till Tallinn!!
Jag och Jonas ville också följa men de fanns inga platser kvar, vi får fara nästa gång..


Älskar Jonas och Nova <3


                                                                                                                        Anna, vi ses ikväll <3

1 April

Ja då va de en ny månad och Påsken är här!
efter Påsk ska jag nog till Malå en vecka och bara umgås med min familj där <3

Har varit i vännäs sen igår och kom hem idag, har varit en sväng på skolan idag så jag och Sara kunde arbeta med projektarbetet så vi blir klara någongång. Men man kan då verkligen bli galen på vissa lärare ibland!
Satt även på Religonen idag och fortsätte måla de sista på projektarbetet och samtidigt så skulle dom sitta i grupper och läsa högt för varandra ur en bibel, Roligast va ju när Tobias började läsa efter att Tina slutade läsa fy vad vi fick skratta. Åt lunch idag på skolan med Tobias och Sara men de va ingen god mat men de gick ner iaf :)
Nova va med sin mormor under tiden och allt hade gått bra :) Sen va de bara att fara ner på byn en sväng med Tobias och Tina efter med sin bil, man såg henne knappt i bilen för hon är så liten :P Hon är så söt när hon kör :)

Ha just ätit middag med älskling, vi åt lövbit och pommes va för jäkla gott :)
så nu sitter jag här och har vädligt tråkigt, ska nog klämma i mig lite ostkrokar ikväll och bara mysa med min älsklingar <3

Igår va Nova och tog vaccinsprutorna, jäklar vad hon skrek och jag satt bara i ett hörn och höll på att
börja gråta själv, tur mamma (mormor) va med så hon kunde hjälpa mig med Nova. Hon fick ingen feber men hade smärta en stund på kvällen! Hon fick alvedon innan hon la sig så de gick bra :)  Hennes öga va de inget fel på, utan de är normalt att de ska rinna för de är tårkanalen som är trång så hon behöver inga ögondroppar och de smittar inte heller! Hennes vikt är 5,7kg och längd 61cm så de går bara framåt, nästa spruta hon ska ta är när hon är 6månader och sen sista 1 år så jag hoppas att de går bättre nästa gång..  Just nu ligger hon och pratar med tvn och äter på händerna och leker med dom, hon har upptäckt att hon har händer ibland ser de ut som om hon vill boxas. den 26 blir hon 4 månader och då får hon börja äta gröt, vi ha köpt skedar och en tallrik till henne. Kommer bli kul att se hennes reaktion då, sötong min!

Imorgon blir kanske stan med Renate, hoppas man kan få sig något nytt av Jonas!
Jag skulle behöva en ny BH men de är så svårt att hitta min storlek få kolla på Gina om dom har någon..

Ska mysa med min dotter nu :)


                                                                     Glad Påsk!