Tidig kväll

Nu ligger vi i sängen och ska försöka sova. Vi ska upp tidigt imorgon, en låååång dag framför oss imorgon, bilresa till Sthlm men vi ska ha kul under våran resa!! Kommer sakna våra underbara barn sjukt mycket <33333


Full fart hela dagen

Klev upp tidigt imorse, hann med en hel del. Gjorde frukost sen duscha/badade barnen städa undan lite sen blev de lunch. For iväg till bussen som skulle gå 11.33 men va 15min sen lite irriterad och stressad jag va, kl 12 hade Novis klipptid hos Hanna i salongen så blev 4min sen men de gjorde inget :) sen efter de blev de stan en liten stund med Hanna och barnen, tittade på midevisning och in på gina en sväng :) sen hade Hanna slut på rast så hon for tillbaka till jobbet å jag å barnen for på öf=öppna förskolan. Bus och surr blev de, vi kom hem typ 18.30 och nu sover iaf Novis hon va jätte trött. Noel ville se tv ikväll så han sitter i min famn just nu och äter å glor på tv :p
Sen ska vi i säng!!


10.45

Tog mig en liten sovmorgon idag, kände att jag behövde de ;)
Jag och barnen är inte helt kry än, vi hostar typ ikapp varandra :p

Idag blir de att packa och dona på, för på lördag morgon åker vi till Stockholm sen på måndag blir de Magaluf 1 vecka ;)

Igår köpte jag tre par skor, två av dom ska jag ha med mig till utlandet, lägger in bild på dom senare :)

Ska gå och göra lunch nu!
Tjingeling


20.26

Dagen har varit bra, vi har varit med Maggan och Ricky hela dagen idag. Och de tar på kroppen att vara med 3 griniga barn, jag och Maggan somnade själv när barnen somnade haha. Novis har fortfarande feber, 39 grader :( Noel är inte heller kry än. De är bara jag som börja bli lite mer kry. Men vi har då kunna busa och dona på idag :)
 
Nu har Nova och Noel somna, dom somnade rätt fort så jag ska ta och krypa ner i sängen med Jonis nu och sen film och äta gotta ;)
 
Tingeling!

Helt slut

Dom äldsta barnen är trötta, dom satte sig i min famn och de slutade så här ;)


Mys med mina bästa <3

Har haft riktig myskväll med mina underbara barn, Noel har inte orka vara vaken så mycket eftersom han har 38graders feber :( tur Novis ville spela spel och sjunga och vara vaken lite längre. Efter tag så gjorde vi popcorn och såg på Madicken och nu sover hon :)

Har hunnit med ett samtal med pappa också, synd att vi inte är hemma då han ska till Umeå på sjukhuset, hoppas allt kommer att gå bra för han :) Saknar han sjukt mycket!! <3

Nu film med bääjben :)


Äntligen färdig

Så dä har jag och Novis städa klart lägenheten, vi har hållt på sen 08.30 och blev just precis klar.
Novis är duktig på att städa, tur jag har henne som vill hjälpa mig :) Hon bäddade ner sig i soffan och skulle film men hon somnade istället :P Så hon ska få sova en liten stund, så hon orkar vara vaken och ha myskväll med oss :)
Noel är inte riktigt kry så han har mest sovit hela dagen. Han sover fortfarande och jag hade tänkt gå och väcka han snart så att han sover i natt också ;P
vi har hunnit vara på ica och handla lite också, va skönt att få komma ut en stund.

Snart är de dags att fixa med middan, undra vad man ska hitta på för nå gott.

Tjingeling!

Kommer att sova gott i natt!!

Helt slut ikroppen, shit vilken dag de har varit.
Klev upp 08.00, gav barnen frukost å såg film en stund. Sen bada lilleman, badade och duschade Novis, duschade mig själv också. Efter de så bar de iväg ner på stan för att möta upp Sofie en sväng för att träffa hennes lilla Dewin, en gobit hon har, blir att kanske att fara till dom någon dag ihelgen och mysa :)
Sen blev de att möta upp Annelie och fara på öppna förskolan med kidsen, Dahlia och Petra kom också :) Har haft en riktigt kul och trevlig dag med dom, vi har redan bestämt träff på lördag också :D Roliga människor de där :)

Nu ligger barnen och sover, så jag ska snart krypa ner i sängen och mysa med bästa bääjben och se på film.
Jag riktigt sugen på chips och dip ikväll, så blir nog så att jag skickar iväg han och köpa de ;) Jobbigt när man har lingonvecka hihi :P

Tjingeling!

dagen

Har hunnit med en hel del idag, va och lämna gumman på förskolan imorse, sen for jag ner på teg en snabbis sen hem och hämta skötväskan efter de så for jag till jobbet och hälsa  på en stund och prata lite. Hämtade Novis lite tidigare :)  Gjorde lite mellis och nu sitter vi här och ser på unga mödrar :)

Ikväll blir de en lugn kväll har jag bestämt.
Tjingeling!!

Fingerfärg

Jag å Novis sitter å har kul med fingerfärg :)


Gomorgon!

Ligger i sängen och ser madicken med barnen och myser. Novis ville inte på dagis idag, hon ville vara med mig och lillebror och de ska hon få också :)

Igår tog vi tåget till Maggan och Ricky och spendera hela dagen där :)


Trötter!!

Vilken jobbig dag de har varit idag :( huvva, men snart så blir de en vecka till värme :)

Ligger i sängen å ser spårlöst, barnen sover som stockar båda två och de kommer jag göra snart oxå ;p

Godnatt!


Seg idag!!

Igår blev de lite partaj med boysen, hade en rätt bra kväll tills vi skulle hem. Alltid är de något som ska hända, men till slut så ordnar man upp de eller Jonas å Exon fick lösa problemmet :)

Nu sitter jag här med noel å glor på tv, novis är med Jonas i garaget :) dom borde komma hem snart :)

Btw, jag har köpt nya skor IGEN!!
Här kommer en bild på dom :)


Äntligen fredag!!

Skönt att de äntligen är helg :)
Ska mysa med min lilla familj heeela helgen!!! <3


22.56

Full fart hela dag, helt sjukt vad dagen har gått fort! :/

Va iaf på plastik idag, de gick väl så där. Kändes skit konstigt när läkaren tog kort på tuttarna men de är sånt man får ta! Så nu väntar jag bara på svar om hur de egentligen skulle bli, läkaren tyckte inte att dom va stora men med min lilla kropp så är dom som meloner och är fler som säger de. Jag har så jäkla ont i ryggen pga mina jävla bröst!! Jag höll nästan på att börja grina när jag va där. Men länstingen vill ju spara så mycket pengar som möjligt så..
Tur jag hade bääjben med mig dit säger jag då bara!!! <3

Nu ska jag försöka sova med min smärta (som vanligt). Godnatt!!


Kvälls inlägg

Ligger här i sängen och funderar på att börja fara ut å springa på kvällarna. Så jäkla skönt de skulle vara!! :D tror de blir att börja med de nästa vecka :)

Denna dag har gått riktigt fort, har knappt hunnit med något :/ Channa har hunnit vara hit en sväng och busa på också :)

Imorgon blir de läkarbesök på plastik :D gaaah va jag längtar, min bääjb ska följa med mig så behöver inte känna mig ensam iaf ;)

Nu film innan se är dags att sova :)


10.04

Sitter på bussen hem, har varit och lämna Novis på förskolan sen ner på stan en sväng för att möta upp en och köpa en klänning :)
Ska bli skönt att få komma hem och äta lite :)

Shit vad dom har gjort om på vasaplan, va tvungen att fråga en tant om vars 6 & 9an gick haha pinsamt! ;)

Dags att kliva nu å gå hem!
Pöss!!


20.33

Usch, jag är typ fortfarande bakis efter helgen :/ de va väldigt skönt att komma ut i friska luften idag :) har haft en riktig mysdag med barnen idag :)

Nu sitter jag framför tvn med min bääjb och ser X-factor :)

Dags att hänga tvätt innan programmet börjar igen :)